Ja alltså det här är ingenting ni kommer se här ofta tror jag >.< Jag tycker att mina ögon ser så fesiga ut när jag har såhär ljus ögonskugga men vem vet, jag kanske vänjer mig. Det är i alla fall första gången här på bloggen i alla fall! Sorry för de kassa bilderna men nu är det mörkt ute ni vet :P

omg, kolla fransarna O_O

 

Jag har använt ;

NYX jumbo pencil strawberry milk

48 paletten från viva la diva

Isadora glossy eyeliner

Loreal telescopic mascara

 

Det tråkiga med viva la divas svarta palett är att skuggorna är sjukt jäkla smuliga och på vissa ställen av locket har det klumpat sig och jag fick försöka dra bort med naglarna och gud vet vad. Men annars är de väldigt fina och de skimrar så sjukt fint :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.