Vem har sagt att presentförpackningar bara är för att ge bort till andra? Jag behövde en ny eyeliner och en ny mascara och plockade på mig ett kit från Isadora. Why not liksom? Jag har aldrig testat några mascaror från Isadora så det får bli ett mascaratest här framöver :) Och nu när min lilltå är så gott som mördad kände jag att jag lika gärna kunde köpa en present till mig själv.

nagellacket, viva la diva 121 råkade bara slinka med.

 

Update ; Såg just att mascaran på ett par håll fått rätt kass kritik och på vissa håll har den fått väldigt bra kritik. Vi får väl se vad jag tycker om den, det kanske blir att köpa en ny loreal telescopic rätt snart. Jag älskar ju den mascaran :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.