Min mamma har frågat mig ett par gånger om hur stor samlingen är idag och jag har väl aldrig kommit mig för att räkna dem egentligen. Mest för att jag inte trott att jag haft så många och för att jag typ har nagellack överallt så även om jag har räknat dem nu är jag osäker på om jag inte har mer någonstans eftersom jag tyckte att jag saknade några. På bilderna ser ni även mina leveranser som kom idag – art club lacken med smal pensel och de små nagellackskiten från color club, helt underbara! Jag kommer dock visa dem i ett separat inlägg när det är ljust ute men ni får en sneak peak redan nu ^^

Jag har alltså 144 lack och jaa – jag har använt dem alla förutom de jag fick idag och ett par stycken som jag hittat efter mycket letande i djupa lådor. Jag vet de som fyller flera Helmer med lack och jag har just fyllt en låda så jag tycker inte att jag har för många ;) Jag tycker det är mysigt när mina kompisar kommer och målar naglarna hemma hos mig och spanar in mina nya lack ^^ De ser inte ut att vara så många men jag har räknat dem :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.