Jag tror inte att det är många som har blivit förtjusta i Flamenco som INTE har köpt den. Underbar lila med världens skimmer och jag älskar den! Jag har tänkt att visa den någon dag men det går inte att ta kort på skuggor i det här vädret alltså :P Jag skulle ha sminkat Therese men jag hann inte tvätta mina borstar och ville inte att hon skulle få massor av mitt gunk på henne så jag lovade henne en sminkning någon annan dag ^^

Nu är jag alltså på MUSkväll och ser för dagen ut såhär ; Jag skulle varit på Make up stores klubbkväll men Annika fick förhinder och jag kände att jag inte hade lust att gå utan henne :) Det är mycket roligare att gå två stycken och jag känner att jag lika gärna kan plugga om Annika inte kan! Vi får gå nästa gång ;)

Jag försökte verkligen ta kort på båda ögonen öppna men jag såg helt jäkla mongo ut så jag gav upp >.< Så ni får blundbilderna och så får det räcka.

 

Jag har använt ;

MUS high teck lighter

MUS M/S Flamenco

MUS M/S Butterfly

MUS M/S Sirocco

Isadora Glossy Eyeliner

Loreal telescopic mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.