Foto ; Pappa.

Trots många år av elaka ord och hårda hårslitningar är jag rätt stolt över min lillasyster. Igår och idag har hon lussat för samhället och gjort samma sak som jag gjorde för sex år sedan. Jag vet hur jobbigt det var och jag är stolt över att hon både sjöng ett stycke själv och läste en dikt. Jag kommer ihåg att de frågade mig om saken men jag vägrade blankt eftersom jag är en sådan fegis.

Det är inte alla som har en lillasyster som jag har. Hon är klok, smart och väldigt väldigt lik mig själv. Jag ser mig själv i typ precis allting hon gör – om det än är ett stamp i golvet när hon är sur eller att hennes fantasi flödar ut på papper precis som min egen.

Min lillasyster är plötsligt femton år gammal och går igenom allt det där jag tyckte var så himla jobbigt och jag känner att jag vill finnas där för henne om hon känner som jag gjorde. Jag tänkte bara säga det!

Jag är ledsen att jag inte fick höra dig sjunga <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.