En liten fågel viskade i P’s öra att nailmail hade julklappskit man kunde köpa. När jag hämtade ut mina andra nubarlack (som jag förövrigt inte visat) låg dessa tre även med i påsen. De slogs dock snabbts in och jag fick order om att glömma bort vad jag sett. I morgon kommer jag ha använt mig av alla dessa lack plus china glaze’s Jolly Holly. Jag känner för grönt och silverglitter som avslutningsnails i år.

Jag är glad att jag kan få testa på nya baslack och överlack och är nyfiken på hur bra Nubar är på den biten. Jag fick ju även Seche Vite i julklapp som är så hypat att jag kommer bli besviken om det inte håller måttet :P

Nubar är i vilket fall som helst ett nagellacksmärke som i mina ögon är grymt bra. När jag har haft naglarna lackade i de få färger jag har, har lacken stannat kvar utan att chippa i en vecka och det har slutat med att jag själv tagit bort det för att jag vill använda något annat lack ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.