Var lite osäker på om jag skulle lägga upp den här eller inte. För det första tog batteriet slut på kameran och jag var tvungen att vänta på att ta kort. Sedan när jag väl skulle ta bilderna var det för mörkt ute och nu ser det istället ut som att jag har kladdat på en jäkla blåtira. Men vi kör på ändå – vem vet, någon kanske kan inspireras och se hur man inte ska göra.

Tänkte bara påpeka innan kommentarer haglar in om att jag har missat en punkt mellan övergången av rosa och lila vid ögonvrån ; där finns en ljusare rosa skugga som helt enkelt inte velat visa sig på bild och det är därför det ser jävligt mysko ut :P

 

Använt ;

MUS high teck lighter Platina

Smashbox heartbreaker Palette ; Kiss ’n tell

Isadora liquid eyeliner

Loreal telescopic mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.