Lacket har suttit på i fyra dagar och det är därför det ser ut som det gör i kanterna.

 

 

Isadora Icy Purple – skimmerlack? Jag är lite osäker på benämningen här faktiskt. Jag äger typ inga lila lack över huvud taget så när jag såg Icy purple fick jag något sådant där konstigt oh-my-god-behov-av-lila-lack-syndrom och vips så stod jag där i kassan. Det är en riktigt fin färg men jag kan inte bestämma mig för om nyansen passar mig eller inte.

 

Med nubar diamond basecoat & topcoat har det här lacket suttit på i fyra dagar utan bekymmer. Som ni ser på bilderna börjar det dra sig lite uppåt och jag har tänkt att måla om naglarna idag. Jag har lackat två lager här men jag hade förmodligen kunnat stanna vid ett om det inte var för att jag lyckades klanta mig på ett par naglar med för tunt lager.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.