Jag ska på möte med min handledare om min domedag (nja, snarare min ickefärdiga uppsats, men ändå!) och se om vi kan göra någonting åt det här. Vi ska bestäma lite nya tider och hur jag ska göra för att bli klar så fort som möjligt och sådär för jag vill inte ha den liggandes. I alla fall så använde jag idag kitet jag fick av min fina Therese (förutom kajalen och mascaran – de ska dock testas senare) och resultatet blev aningen halvkladdigt för jag fick inte riktigt till det. Skuggorna är dock fint pigmenterade och är bara aningen smuliga. Ett bra kap för dem som vill ha en trio skuggor som går i mer neutrala nyanser!

Jag såg i efterhand att eyelinervingen är liite för kort och det stör jag mig skitmycket på. Har dock ingen lust att göra om allting eftersom jag snart ska iväg men med mina brillor märks det ändå inte. Ser ni förresten hinten av rouge på översta bilden? Det är mitt nya rouge från Isadora, det är så sjukt fint <3 02 Cool Pink heter det.

 

Jag har använt mig av ;

 

Ögon ;

MUS high teck lighter

E.L.F bombshell prown Palette

Isadora liquid eyeliner

Loreal telescopic Mascara

 

 

Ansikte ;

MUS matt foundation Ivory

MUS cover all mix concealer

Isadora velvet touch compact powder

Isadora perfeckt powder rouge Cool Pink

Viva la diva eyebrow trio

H&M bryngéle

 

 

Läppar ;

Smashbox heartbreaker lipshine Melon-Drama

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.