Åh. Jag totalälskar Mistletoe Kisses. Jag fick det i julklapp med två andra lack av P. Jag är verkligen ett stort fan av China Glazes lack, de kommer alltid i så fina färger och de har alltid massa trevliga kollektioner att få habegär över.  Här har jag två lager Mistletoe Kisses samt Nubar Diamont Basecoat & Topcoat. Lacket har suttit på i två eller tre dagar och är därför lite naggat i kanterna. Jag ber om ursäkt för att bilderna tas när lacket suttit på så länge men det finns verkligen inget ljus att jobba med – det som fanns idag var bristfälligt det också och jag är inte helnöjd med bilderna jag lägger upp nu heller. Men i vilket fall som helst, låt skåda underbara Mistletoe Kisses!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.