China Glaze är verkligen
på hugget med sina kollektioner i år! Anchors away väcker mångas begär och jag vet inte hur det är med Tronica – China Glazes nya kollektion med hololack! China Glaze har för en tid sedan släppt kollektionen OMG! (vilken jag har suktat efter som en galning) och lacken i Tronica verkar vara rätt lika OMG!’s variant.


I vilket fall som helst väcker hololack alltid habegär och då jag bara äger ett (från depend) är jag mer än sugen att lägga vantarna på den här kollektionen. Enligt SaintbellaSaintbella Beauty kommer dock lacken endast säljas på Sally’s Beauty – men hon påpekar att de förmodligen kan bli lätta att hitta på ebay om man är sugen på att införskaffa dem ändå. Mer info och länkar till swatches finns hos Saintbellas.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.