Jisses. De här små underbara raringarna dök upp i ett av mina julklappspaket (som jag själv beställt från staterna) och jag kan inte annat än att hylla dem till skyarna. Eller ja, jag ska vara rätt tyst om Seche vite än – jag använde det för första gången på naglarna alldeles nyss och det är totalt underbart snabbtorkande! Naglarna är torra på mindre än några minuter men jag ska sitta uppe ett tag till så att alla lager torkat ordentligt. Men som sagt, jag återkommer om recension för jag vill inte säga för mycket än!

 

Angående OPI natural nail strengthener så måste jag säga att jag överraskades positivt när jag började använda den här produkten. Jag har sedan tidigare en flaska som jag köpte i samband med en TD -beställning jag gjorde tillsammans med min kära mor, och jag har använt det vid nästan alla mina lackningar sedan jag fick hem det och jag märker en stor skillnad på mina naglar. Jag är inte mycket för mirakelprodukter men mina naglar är betydligt starkare idag än vad de var när jag började. Visst att de är korta nu – men jag lovar, om ni jobbar på mitt jobb så slår ni av minst tre naglar per arbetspass >.< Jag återkommer även här med en recension men jag ville bara hylla lite produkter såhär på kvällskvisten ;D

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.