Wow. Jag har inga ord för hur Illamasqua förför med sina promobilder. För varje gång de lyckas tror man att de nästa gång ska misslyckas men inte. De är för bra för det! Kollektionen släpps den 17 Januari och vi dödliga Svenskar får dessvärre, om någonting lockar, beställa produkterna från Illamasquas egen hemsida. Kollektionen är lite smått (duh!) inspirerad av Alla hjärtans dag och det som släpps är ett läppglans, ett läppstift och tre nagellack.

Jag vet att många redan sätt Trob ungefär överallt bland alla beautybloggare men jag tycker inte att det är nog med uppvisande av de här galet bra bilderna. Jag har sett bland annat Makeuponista och lipglossbitch som har gjort inlägg om dessa.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.