Har ni sett vad som saknas? Eyeliner! Det är första gången det händer tror jag. Jag fick slänga min glossy eyeliner förra veckan och hade redan inhandlat en backup till den men hade naturligtvis köpt fel sort. Använde den igår och jag hade eyeliner över hela ansiktet så det var bara att säga hejhej till den och idag när P och jag tog en snabbis på stan innan jag började plugga så köpte jag mig återigen en ny Isadora glossy eyeliner. Har förövrigt tänkt visa upp den när tentan är färdigskriven :)


Nu ska jag återgå till filosofisk rådgivning och dödsångest ;D

Jag har använt ;

 

Ögon ;

Make up store High teck platina

Elevens 120 palette ( tre gröna skuggor)

Loreal telescopic mascara

 

 

Ansikte ;

MUS matt foundation Ivory

MUS cover all mix concealer

Isadora velvet touch compact powder

Isadora perfeckt powder rouge Cool Pink

Viva la diva eyebrow trio

H&M bryngéle

 

Läppar ; The body shop cranberry joy lip balm


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.