Hanna gav mig en riktigt bra fråga häromdagen som jag blev lite nollställd på. Aprikos är en fruktansvärt fin färg men jag är faktiskt rätt osäker på aprikosa skuggor. Jag spanade snabbt igenom Isadoras förråd med skuggor men kunde inte se något jag tyckte var speciellt aprikos. Jag är osäker hur det står till med MNY och loreals utbud om jag ska vara ärlig.

 

Mac cosmetics ögonskugga Paradisco går åt det aprikosa hållet men är dessvärre en dyrare variant med sina 160 kronor. Dock kan den kosta 115 kronor om man väljer att köpa den i Pro Pan dvs en skugga ”utan” förpackning (här kan ni se exempel på vad jag menar). Och här finns bilder på när Paradisco används.

E.L.F har en mängder olika mineralögonskuggor och jag fick tips om att Sweet skulle dra åt det aprikosa hållet. Det här är klart budgetalternativet av dessa tre med sina ungefärliga 37 kronor men måste dock inhandlas från England.  Jag kan med  egen erfarenhet säga att elfs mineralskuggor är ruskigt bra! De är grymt pigmenterade och skimrar något underbart. Här finns bilder på Sweet.

Makeupfabrikens ögonskuggor har jag själv aldrig testat men hört en hel del bra om. Deras matta skugga vid namn Aprikos verkar ju vara en hit kanske? Jag vet inte om dessa skuggor går att köpa annat än online – så om någon vet hur det står till med den biten får ni gärna höra av er!

Om det är någon som har mer tips på aprikosa skuggor i 100 kronorsklassen får ni gärna kommentera här under :)

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.