Först och främst tänkte jag säga tack till alla fina människor som tycker att den nya headern är fin :) Jag är glad att ni gillade den! För det andra hade jag tänkt att prata Peechy Keen med er, från China Glazes Up & away kollektion. Läste hos Saintbella igår att man har en slags hatkärlek till de här lacken för de är så jävla (ursäkta franskan) tråkiga att applicera. Peechy Keen är dock ett av de lacken som inte är lika rinnigt som de andra jag har från samma kollektion men det är fortfarande inte sådär WOW i användandet. Men det är överkomligt för lacken är fint. Så jag ber om ursäkt för vissa skavanker på bilderna. Jag är medveten om att de finns!

 

Peechy Keen är det enda lacket jag har i den här färgnyansen och var ett wildcard när jag köpte det förra året. Jag är rätt blek och ser rätt knäpp ut i sådana här färger och använde det faktiskt bara EN gång förra året. Men någonting fick mig att ta fram flaskan igår och jag gillar det. Kanske inte någonting jag skulle ha på mig jämt, men ett lack som kommer åka på flera gånger. Kanske med Konad?

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.