Ahoy!, First Mate, starboard, below deck, sea spray & pelican grey.

 

Klart jag beställde lack från Anchors away! Nu i efterhand inser jag dock att jag ville ha White cap, lighthouse och Sunset sail också men jag slängde mig ju över mrs Claus istället. Men men, jag är inte bitter! Förmodligen kommer jag komma över de tre rätt snart ändå så jag gråter inga tårar. Den här kollektionen föll mig något otroligt i smaken och färgerna är verkligen helt otroligt fina! (sorry för mycket adjektiv!)

Jag är inte riktigt nöjd över färgåtergivningen på bilderna men ska försöka korrigera dem om jag får till bättre fotografier. Förmodligen kommer dessa färger pryda mina naglar framöver så det är ju bara att hojta om det är något lack ni vill se före ett annat!

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.