Jag kände för en lite kyligare makeup idag vilket passar rätt bra till det här jäkla vintervädret! Jag trodde faktiskt att det började bli varmare men jag fryser fortfarande, trots att jag kom hem för en timme sen. Jag har varit på jobbet och handlat och jag ska ställa mig och packa snart.

Jag har använt ;

 

Ögon ;

Make up store High teck lighter Platina
Smashbox heartbreaker palette Hot Date (ljusaste skuggan, den mörka blå och ljusblå)
Urban Decay 24/7 glide on eye pencil Zero
Nyx jumbo pencil Milk
Oriflame beauty 2fx mascara

 

Ansikte ;

Make up store foundation Ivory
Make up store cover all mix concealer
Isadora velvet touch compact powder
The body shop rose rouge
Viva la diva eyebrow trio
H&M bryngelé

 

Läppar ;

Make up store lipstick Happy
Make up store lipgloss pot Spy

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.