Åh, jag kan ju inte sluta titta på mina naglar! De är fruktansvärt snygga! Make up stores Siw var ju mitt Åh-äntligen-klar-med-tentan-lack. Jag är glad att jag valde det :P Jag har grundat naglarna med nubar diamont basecoat och sedan lagt två lager Siw ovanpå. Jag toppade det med ett lager Seche vite trots att jag vet att överlack ofta tar bort effekten på hololack men jag tyckte det gick rätt så bra ändå :P

Jag har dock inte använt Aqua fix som make up store rekommenderar att använda till deras hololack. Jag vet inte om det var därför första lagret var ett rent helvete att lägga på, men när det väl torkat och jag vågade lägga på andra var det inga problem.

Siw kostar 130 kronor på Make up store!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.