När Maria och jag sprang in på Parelle för att kolla hur Too Faced-sortimentet såg ut (fanns i stort sett ingenting men jag pratade med en anställd som sa att de från början inte tänkt ha det mer men när efterfrågan blev så stor har de börjat tänka om) stannade vi upp vid Pierre Renéprylarna. Jag har aldrig testat skuggorna men jag har hört att många gillar dem men jag fastnade snarare vid läppglansen och både Maria och jag haffade tre stycken (99 kronor). De luktar fantastiskt! Jag kan inte komma på vad de luktar men det luktar så gott så jag lätt hade kunnat äta upp det. Jag valde nr 09, 19 och 27.


19, 09, 27

Nr 19

Nr 27

Jag ska swatcha dem framöver men just nu finns det ingen sol alls. De här kommer användas flitigt!

Update ; åh jag insåg just att glansen faktiskt hade ett namn! Dock står det enbart på den lilla klisterlappen som skyddar dem från att bli öppnade i butik så jag hade ju hunnit dra bort lappen på nr 09 så jag har ingen aning om vad den kan heta. Men nr 19 heter i vilket fall som helst Rose Garden och nr 27 heter  Scandal. Update igen ; nr 09 heter peaches cream.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.