Åh, jag var ju inne på Body shop idag. Jag fick hem en 100 kronorskupong förra veckan och jag visste exakt vad jag skulle lägga pengarna på. Jag har suktat efter Baked to Last Blush;et i färgen 02 Coral sedan det kom ut men har inte kommit mig för att göra det bara. Men som sagt, nu fanns det ingen anledning till att inte göra det ^^

 


Bilden kommer härifrån

När jag först kom in fanns det inga rouge uppe och jag var rädd att de hade tagit slut. Affärsbiträdet verkade stå och ha ett privatsamtal och spanade på mig utan att göra antydan till att hjälpa mig och pratade vidare och kastade blickar efter mig när jag gick runt sminkdisken ett par gånger. Då fick hon eld i rumpan, sa till personen i telefonen att denne fick vänta, och därefter frågade hon vad jag ville ha hjälp med. Först visade hon mig bronzern fast att jag frågade om rouget men hon insåg själv att hon gjort fel :P Hon började leta och hon frågade vilken nyans jag ville ha och det fanns EN Coral kvar, yay!

Så nu har jag det och jag betalade 75 kronor för ett supermegafint rouge. Kan passa bra när jag ska gå upp halv sex i morgon igen så jag får lite färg på kinderna >.<

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.