makalöst beroendeframkallande! Totalt utsålt sedan snart två veckor på td eller något så jag bet mig i läppen och bad Therese köpa det åt mig på Åhlens ( det sved men om det händer ett fåtal gånger är det okej). Jag har ett lager nubar Diamont Basecoat och tre lager Teenage dream. Toppat med två lager Seche vite. Näst sista bilden är lite kallare än de andra och det är så jag uppfattar lacket se ut i det här trista vädret. Sista bilden är till för att ni ska se hur otroligt glittrigt det är! Jag kunde inte slita blicken ifrån det på föreläsningen idag! :)

 

Ja jo jag har ju varit på föreläsning idag, 8-10. Gick upp kvart i sex. Fy tusan. Men nu är jag hemma och jag ska ta en powernap innan jag gör något produktivt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.