Förra veckan var jag och hämtade ett litet trasigt grönt kuvert på posten. När jag öppnade det var det fyllt till bredden av fina saker från The Body Shop skickat från en kusin långt härifrån. Det visade sig att hon hade lite produkter som hon inte hade någon användning för och tyckte att jag, den där totalt megaskönhetsnörden till kusin hon har, kunde få ta del av de finfina sakerna. Jag frågade henne där på sms om hon ville ha någonting för kalaset och det enda hon ville ha var en fika nästa gång vi ses. Det tyckte jag var en fin deal och jag lovar dig kusin, det blir en pangfika!

 

Det som fanns med var ;


Sweet Lemon Body Butter 50 ml
Sweet Lemon Body Scrub 50 ml
Sweet Lemon Shower Gel 60 ml
Dreams unlimited body wash 60 ml
Peppermint cooling foot lotion 60 ml
Olive Soap (fast)
Born Lippy Rasberry lipbalm 10 ml
Hi shine lip treatment (står ingen färg!)6 ml
Super volume mascara 2,5 ml

 

Doftprover ;

Dreams unlimited eau the parfum
Love etc eau the parfum
Fancy Love Jessica Simpson

 

 

Tack igen Kusin! Det var verkligen generöst av dig. Jag lovar att använda allting! :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.