Satan (JA JAG VET!) till vänster och Ove (mitt gryn) till höger.

 

Åh, jag är ju helt över öronen alltså! Jag älskar alla former av djur och har alltid gjort det. Dock fick jag inte ha några gnagare när jag var liten eftersom vi hade en katt (och för att mamma och pappa trodde att jag skulle tröttna). I tvåan på gymnasiet köpte jag och syrran varsitt marsvin och lyckan var total (det resulterade i sammanlagt 8 marsvin tillslut. Dumt). När jag flyttade fick jag inte ta med mig min ögonsten Thorsten och han bor kvar hos mamma och pappa med sin gamla flamma Bruno (som var en kille från början men visade sig vara en tjej).

 

När jag flyttade hit skaffade jag ett akvarium (vilket vi haft hemma tidigare, 110 liter för att vara exakt) och var helt lyrisk av allt jobb runt det och alla vackra fiskar och gud vet vad. Dock hände någonting med det för så mycket problem som vi haft med vårt akvarium har jag aldrig tidigare haft. Fiskar har dött i mängder, vatten har provats, underlag har slängts, växter har kastats, ny pump etc, och detta har kostat mig många tusenlappar och tårar.

 

Och nu för ett tag sedan fick jag nog. Det går bara inte och jag har haft akvariumet stående tomt ett tag. I fredags gjorde jag slag i saken och köpte våra nyaste tillskott efter mycket läsande och övervägande. För nej, det var inget impulsköp, så det så. Jag kommer aldrig sluta uppskatta att ha djur omkring mig och jag är överlycklig över min lilla pälsfamilj <3

 

Ove sover och Satan (herregud jag kommer aldrig vänja mig) käkar majs.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.