♥  Jag har väldigt mycket att göra i skolan nu för tiden, så på alla Hjärtans dag tänkte jag att jag lika gärna kunde lägga upp någonting jag tycker om att titt på då och då, kanske för att få tiden att gå eller för att inspireras, i stället för att känna mig stressad för att ordna inlägg när jag egentligen inte har tid ;)


Jag älskar Lisa Eldridge’s videor.
De är snyggt gjorda, har ett grymt bra ljus och kvinnan är så sanslöst vacker att jag kommer på mig själv att gapa ibland. Just den här videon tycker jag att hon ser helt fantastisk ut i. Jag uppskattar hennes sätt att småprata med kameran, hennes sätt att prata om produkterna och hur hon verkligen blandar budget och lyx i en otroligt salig blandning. Så om ni har 14 minuter till övers borde ni titta in den här videon.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.