Att ha Orly Lunar eclipse är att ständigt påminnas om hur vacker himlen och rymden egentligen kan vara trots den oro och otrygghet den ibland kan få människor att känna. Lunar Eclipse kom med den omtalade Cosmic Fx kollektionen som kom ut i höstas/vintras och de två lack som tilltalade mig var Halleys Comet samt Lunar Eclipse.

 

Två lager räcker för att få Lunar Eclipse att stråla på naglarna och på bilderna har jag haft lacket på mig i fyra dagar. Lite fult i tipparna (långfingret slog jag emot så det chippade lite) men annars tycker jag hållbarheten är finemang. Bilderna blev inte så bra som jag hoppats (jag tog nog 100 bilder) och på de flesta såg mina nagelband helt psyko ut så jag besparade er den synen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.