I lördags när mamma, syrran och jag gick på stan i Västervik kom det fram två tjejer – den ena med ett anteckningsblock och den andra med en fet kamera. Jag fattade på en gång vad det handlade om (ja vi var ju ändå på torget förbi västervikstidningen) och de strålar upp och frågar oss om vi vill vara med på dagens fråga eller vad det nu heter. Haha, gud. Mamma jag och syrran är för alla som känner oss kameraskygga. Vi hatar att vara med på bild och undviker det så gott det går. Så jag svarade lite försiktigt ”Jag kan svara på frågan men jag vill inte vara med på bild” och mamma och Ellinor stod bara och ruskade på huvudena. Haha, de där tjejerna måste ju tyckt att vi var helt knäppa i huvudet.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.