Jag säger bara såhär. Wow. Jag är helt wow över Ahoy! från China Glazes kollektion Anchors Away. Jag har inte många lack i den här nyansen – min låda drällerav gröna och blå lack men inte så många rosa. Jag föll direkt när jag såg Ahoy! och beställde det i min första omgång från kollektionen. Vad jag inte visste var allt det där fina skimret som dolde sig i det här tråkiga dunklet – men tji fick jag. I solen ser det helt fantastiskt ut och jag kan inte bestämma mig för om jag kan kalla färgen hallonröd eller inte. Fin är den i alla fall. Helt otrolig.

 

Egentligen räckte ett enda lager men jag drog av vana på ett lager till. Idag har jag haft lacket sedan i söndags och det finns inget tecken på att det ger med sig – än så länge!

 

Och förresten, vad tycks om de två översta bilderna? Jag ÄLSKAR pappas kamera. Någon får gärna ge en sådan till mig tack.

You May Also Like

Lämna en kommentar