Jag vet inte hur det ser ut för er när ni går på stan men för det mesta ser mina påsinnehåll ut såhär. Efter att ha sett att H&M hade kampanj på min favoritmascara (och jag var i stort behov av en ny) frågade mamma om jag inte ville åka in till stan. Jag tror inte hon gjorde det bara för mascaran skull då stan ligger 4,5 mil bort, men ändå. Jag uppskattade erbjudandet och tackade ja och så satt syrran, jag och mamma i bilen påväg till Västervik.

 

Först så blev jag helt förvirrad när jag landade i stan – jag har säkert inte varit där på fyra år… Jag var förvånad över vad som fanns och inte fanns men det var rätt mysigt att gå omkring där. När jag bodde hemma tyckte jag att Västervik var världens tråkigaste stad men nu när jag inte varit där på så länge var det helt okej.

 

Jag inhandlade i vilket fall en dagcremé, pennor till skolan, en ny mascara, ett nagellack från H&M (Tempting?), en ny dipinburk från depend och så fick jag en hårinpackning av söta mamma.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.