Jahopp, se på tusan ändå. Jag såg att jag hade lite mer tid än vad jag trott i morse så jag tog fram min palett från Wet n Wild (Pride) och skred till verket. Skuggorna var väldigt trevliga att arbeta med och nu, cirkus 7 timmar sedan applicering ser de lika fräsha ut som de gjorde när jag la dem. Märker ni att mina bilder ser liksom bleka ut? Jag vet inte vad det kan bero på för innan jag lägger upp dem på bilden ser de precis ut som jag vill att de ska göra. Jag förstår inte riktigt… Men ni får stå ut med det och tänka er att skuggorna är liite lite mer färgstarka än de verkar vara. Väldigt tjusig och trevlig palett att använda!

Jag har använt;

Ögon;

MUS High teck lighter Platina
Wet n wild eyeshadow palette Pride
Isadora glossy Eyeliner
Isadora flashy curl mascara

Ansikte;

Make up store foundation Ivory
Make up store cover all mix concealer
Isadora velvet touch compact powder
The body shop baked to last blush 02 Coral
Viva la diva eyebrow trio
H&M bryngelé
Läppar;

Pierre René Sweetberry Gloss peaches cream

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.