– Viva glam Cyndi Lipglass (alla pengar går till MAC cosmetics aids/hivfond)
MAC lipstick Patisserie (Lustre)

 

Egentligen var det ju inget direkt spontanköp eftersom jag tittat på Viva Glam Cyndi Lipglass i evigheter nu. Jag har ju redan Viva Glam Cyndi Lipstick och jag älskar färgen så jag tänkte passa på att köpa lipglass;et också då jag har för mig om att de inte ska finnas tillgängliga i evigheter. Läppstiftet Patisserie ser ut att vara ett MLBB (My lips but better) vilket jag tycker är trevligt att bära på jobbet osv när jag inte känner för mycket färg.

 

Och nej, jag har inte gått och blivit rik ;) Jag hade två kuponger jag utnyttjade eftersom jag är medlem i kicks kundklubb. Rätt kul historia faktiskt. Jag hade en 25 kronors rabattkupong och så visste jag att jag hade två andra, -antingen 15 procent på hela köpet eller 20 procent på valfri vara.

 

Dock hade jag tappat bort de sistnämnda och surade lite men slängde iväg ett mail till kicks kundservice och frågade om de inte möjligtvis kunde skicka koderna till mig (eftersom de vet om jag använt dem eller inte). Jag trodde väl inte direkt på att jag skulle få mer än ett rakt nej men en halvtimme senare låg ett mail i inkorgen där koderna stod utskrivna. Så jag tackar Kicks för all hjälp och nu väntar jag bara på att få hem mina grejer ^^

 

Bilderna finns här och här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.