Vet ni hur bra jag har mått idag?

Jag har gått på små moln. Jag fick ett så positivt mail från min handledare att jag inte kunnat känna panik för att skolan är väldigt hektisk just nu. ”Du har gjort ett mycket bra jobb sedan vi hördes sist.” Tack gode gud (eller moses, hans hästar eller vem som nu kan ha hjälpt mig – kanske jag själv). Nä men alltså det kändes så skönt efter åtskilliga långa nätter och tårar. Den senaste veckan har jag suttit uppe till två på natten och gått upp klockan 7 för att börja om igen. Idag tar jag ledigt från allting och går och lägger mig senast elva. Det känns helt otroligt. Visserligen finns det mycket jobb kvar att göra, men den här gången tror jag det kommer gå. Jag hoppas det i alla fall! :)

Therese har åkt hem och vi har haft en trevlig dag med måltid på Pizza hut, snabbvandring på stan (hämtning av paket på kicks och hjälp med telefonen på telia) och till sist klubbkväll på makeupstore. Det sistnämnda var riktigt kul, jag fick med mig allt för mycket hem men ja, ni vet ju hur jag är! Jag ska försöka visa upp det så fort som möjligt men jag är i skolan resten av veckan (har massor att göra) men någon gång ska jag förhoppningsvis få tid.

Nä, sova var det. Sova och i morgon tar jag tag i uppsats igen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.