Igår presenterades kollektionen Pixel på klubbkvällen. Vi kom ju fram till att det handlade om en hel del färg och det handlade kvällen också :) Vi fick se när de använde vårens nyheter på en tjej och så bjöds vi på vingummin ( de passade in jättebra :P) och radioaktiv dricka – nja, krusbär då!

 

Kvällen var väldigt trevlig och Therese fick med sig sin första makeupstoreskugga + high teck lighter hem, det tyckte jag var skitkul :D Sedan smög vi runt i gallerian för att kunna ta oss därifrån – först blev vi instängda med gallret nerdraget för att larmet inte skulle gå. De färgglada armbanden fick man på köpet när vi handlade och jag kom hem med inte mindre än;

 

M/S Muffin
M/S Beautiful morning (pixel)
Eyedust Hectic (Pixel)
Eyepencil Romantic garden

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.