För det första måste jag säga att färgåtergivningen på bilden kan ifrågasättas. När jag öppnar bilderna är stiftet mer rosa än nudefärgat vilket ser ut att vara fallet här och jag förstår bara inte varför blir skillnad på bilderna .  Det är trist att det inte blir rätt färg när man vill försöka visa hur det ser ut. Sanna, som driver bloggen Purity, har en fin läppswatch där ni kan se hur färgåtergivningen ser ut på.

 

Patisserie har formulan Lustre vilket ofta har lägre täckningsgrad än andra stift (kan ha medium också har jag för mig om). Det är väldigt glansigt och luktar ljuvligt av vanilj som MACS andra läpprodukter gör. Patisserie är ett MLBB (My lips but better) och ger inte speciellt mycket färg på mina läppar men förstärker ändå färgen och får dem snyggt glossiga och fräscha. Jag tror att det här är ett sådant där stift som tåls att köpa igen då det är en sådan där färg som kommer användas väldigt mycket – jag har kommit på mig själv att applicera det rätt ofta då jag gillar effekten av det.

 

 

Jag ska försökta ta nya bilder på det och swatcha det, kanske redan i helgen.


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.