Åh. Jag föll ju som en fura när jag köpte Mac Viva glam Cyndi Lipstick och kunde inte hålla mig från att köpa lipglasset när jag ändå hade rabattkuponger och procent och det ena och det andra på Kicks. Läppglanset är minst lika fint som läppstiftet och jag fortsätter gilla den här nyansen väldigt mycket.

På naglarna (som jag dessvärre fått klippa ner) har jag förövrigt Emerald Fitzgerald från China Glaze;s kollektion Vintage Vixen. Jag kommer inte ihåg om jag tog kort på det eller inte men det lär jag få reda på när jag går igenom kameran. Det är lite dött här för uppsatsen ska in på tisdag för granskning och sedan, om en och en halv vecka, ska den in alldeles på riktigt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.