Idag ska jag och sambo gå och se True Grit på bio. Vi har inte varit på bio tillsammans sedan i höstas och jag har känt de senaste veckorna att jag har missunnat P massa tid när jag suttit och pluggat. Jag kan inte ha varit så rolig att umgås med de senaste månaderna men jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka till mitt eget liv snart. Jag saknar att träna och att röra på mig och jag saknar att träffa vänner utan att få ångest över att tiden går.

 

Men i vilket fall som helst ser jag fram emot att se True Grit för att jag har hört en hel del bra om den. Sedan gör det ju ingenting att den verkar vara fullsmockad med hästar – jag saknar hästarna något fruktansvärt nuförtiden, det känns jättetomt utan dem. Men yes, nu ska jag fortsätta med uppsatsen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.