Jag kom hem efter en rätt tröttsam skoldag och möts av ett litet kuvert adresserat till mig på dörrmattan. Det stod ingen avsändare på det och jag var inte säker på om jag väntade något brev men så gjorde jag slag i saken och öppnade kuvertet och fann det här! Ett stoort prov av pigmentet Jungle (som förövrigt ser totalt gudomligt fin ut) från Annika som driver bloggen BlushRush.

 

Jag blev så glatt överraskad och så glad att jag tappade målföret. Jag ringde till och med sambo och förundrades över hur fina människor det finns i min närhet. Jag och Annika umgicks en del när vi var små för att hon var en av min kusins bästa vänner + att Annika och jag red i samma ridgrupp i något år eller två (Annika, rätta mig om jag har fel!). Jag träffade Annika för första gången på fem år i september förra året då vi bestämde oss för att gå på en make up store klubbkväll tillsammans. Jag tyckte vi klaffade rätt bra och det blev inte sämre av att Annika har några av de snyggaste tatueringarna jag vet!

 

Vi skulle träffats i julas men vi var tvungna att avboka men jag hoppas att vi kan ses inom en snar framtid och prata och köpa lite smink ;D Tack igen Annika, jag uppskattade verkligen din gest och min dag blev verkligen så mycket ljusare.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.