I torsdags hindrade jag mig från att göra en sak när jag var väldigt väldigt arg och besviken. Därför, när P och jag var på stan för att köpa ishalkskydd åt min pappa (som gillar att springa omkring i naturen), passade jag på att gå in på Åhlens eftersom jag hade lite rabattkuponger och dylikt. Jag hade redan riktat in mig på Isadora Jelly Kiss Rose Blush (ska visa någon dag när solen är framme) men föll platt som en fura när jag såg att de tagit in produkter från Scratch Nails. Och ännu gladare blev jag när jag såg Scratch Nail food.

 

NF är en olja som innehåller sesam, myrra och lavender. Den luktar underbart och på flaskan beskrivs det som nagelns lunch och middag. Den ska användas två gånger dagligen och en droppe ska gå till en nagel – enlig rekomendation. En droppe räcker till hela min hand :P Och varför köpte jag denna? Jo, lanseringspris ala 149 kronor gjorde mig rätt övertygad. Mina naglar behöver lite omsorg.

 

Så, till besvikelsen då. Eller nä, jag var väl lite beredd på det ändå. Köpte Depend #225 och #218. #225 är värdelös. Tjock som tuggummi och går knappt att få jämt på nageln. Jag tog bort det innan det ens torkat. Underbart fint i flaskan men totalt värdelöst på nageln. Diss på det. Usch.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.