Det är nog ingen som undgått att OPI, återigen, gör en kollektion i samarbete med en kommande film. Förra året kunde vi gotta oss i de otroliga lacken från Shrek-kollektionen (i samband med fjärde shrekfilmen) – och i år görs samarbetet med disney – The pirates of the carribean collection. Nu i veckan har swatches dykt upp på bloggar runt omkring och jag kan inte låta bli att dregla över de otroligt fina pastelliga lacken; och det silvriga shatterlacket såklart!

Kollektionen släpps i maj och jag kommer ha svårt att vänta så länge. Jag gillar verkligen pastellack och jag tror de kommer göra sig jättefint på i vår. Till en början var jag osäker på om jag kunde förknippa dessa ljusa färger med Pirates-filmerna, men ändrade helt uppfattning efter swatches hos Saintbella Beauty och Purity.

Lacken har som vanligt helt underbara namn;

Stranger tides
Planks a lot!
Mermaid’s tears
Silver shatter
Sparrow me the Drama
Skull & Glossbones
Steady as she Rose

Mer information finns att hämta på Puritys blogg där det bland annat finns mer ingående färgbeskrivningar.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.