Det är nog ingen som undgått att OPI, återigen, gör en kollektion i samarbete med en kommande film. Förra året kunde vi gotta oss i de otroliga lacken från Shrek-kollektionen (i samband med fjärde shrekfilmen) – och i år görs samarbetet med disney – The pirates of the carribean collection. Nu i veckan har swatches dykt upp på bloggar runt omkring och jag kan inte låta bli att dregla över de otroligt fina pastelliga lacken; och det silvriga shatterlacket såklart!

Kollektionen släpps i maj och jag kommer ha svårt att vänta så länge. Jag gillar verkligen pastellack och jag tror de kommer göra sig jättefint på i vår. Till en början var jag osäker på om jag kunde förknippa dessa ljusa färger med Pirates-filmerna, men ändrade helt uppfattning efter swatches hos Saintbella Beauty och Purity.

Lacken har som vanligt helt underbara namn;

Stranger tides
Planks a lot!
Mermaid’s tears
Silver shatter
Sparrow me the Drama
Skull & Glossbones
Steady as she Rose

Mer information finns att hämta på Puritys blogg där det bland annat finns mer ingående färgbeskrivningar.

You May Also Like

Lämna en kommentar