Pheuw. Det gick bra på jobbet idag. Ett par missöden men inga speciella. Tiden sniglade sig dock fram. Allt som inte har med uppsatsen att göra i det här läget känns så, ja jag vet inte. Nu ska jag sitta uppe i ett par timmar till tror jag, för jag har fortfarande 30 sidor kvar att rätta innan det måste skickas in till min handledare. I morgon ska jag skicka in information gällande namn, kurs, etc. Uh. Jag är så rädd att allt jag gjort kommer bli en stor flopp. Jag är rädd för att den inte ska bli godkänd och för att folk ska tycka att den är kass. Jag vet inte vad jag tycker om den längre för jag har arbetat alldeles för mycket på den. Jag tycker den är skitdålig, men andra säger annat. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Oj vad det är roligt med ångestinatteninlägg :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.