Alltså, såhär ljust dammigt rosa är inte Pixy Stix. Det är mer lysande och mer rosakoralligt i tonen. Jag fattar inte att nyansernas ska skilja sig så mycket från originalbild och de jag lägger upp här på bloggen. Här är en skärmdump för att se hur det ser ut mer ”på riktigt”;

 

Visst är det grym skillnad? Jag fattar inte varför det är såhär. Är det någon som vet?

 

MEN. Det var ju egentligen inte den tekniska biten jag skulle prata om utan Orly Pixy Stix. Ett urtjusigt krämlack som täcker med två lager. Jag brukar inte använda rosa lack men jag tycker den här nyansen är fin! Jag har fått beröm för den och jag tycker alltid det är roligt när någon uppmärksammar vad jag har på naglarna ^^ Här har jag haft Pixy sticks sen i söndags och av uppkrypandet att döma är det dags att byta färg. Samt att klippa ner naglarna en aning, de är liite för långa nu.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.