Dags för gruppredovisning av postern vi slitit med i en månads tid nu. Jag har aldrig varit med om en sådan här intensiv kurs förut. Det är nog både bra och dåligt :P Men idag är det i alla fall klart och därefter är det bara att vänta in tentaresultatet. Jag är inte speciellt nervös idag faktiskt – konstigt nog. Alla mina tankar vandrar till morgondagen och uppsatsseminarierna. Jag är så sjukt nervös över vad jag kommer få för kritisk granskning och jag är nervös över den kritiska granskning jag själv gjort på en annan uppsats. Det känns så stort och overkligt på något sätt. Det är inte ett år sedan jag försökte ta mig genom det här, då med c-uppsatsen, men det kommer aldrig bli en vana. Min mage är i uppror och jag är så himla nära att bita ner mina naglar i ren frustration.

Men så har jag ju bloggen att tänka på. Jag kan ju inte visa upp uppätna naglar i mina notd heller! :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.