Åh. Helgen alltså. Jag vet inte om ni förstår hur lycklig jag har känt mig i helgen. Jag har inte haft ångest för att jag inte pluggat och jag har kunnat sova ut, umgås med människor jag tycker om och bara fått vara mig själv hela tiden. I fredags möttes jag av färsfyllda långfranskor med en tjusig grönsallad till middag när vi kom innanför dörren hos mamma och pappa.

 

Sen, när jag går upp med mina saker på ”vårt” rum ser jag en stor bukett gulrosa rosor som familjen köpt till mig för att de var så glada över att jag har klarat min examinationsuppsats. Sedan möts jag av en liten rosa tårta och jag blev så glad när pappa och mamma kramade om mig sådär hårt och sa att de var så stolta över mig.

Det känns bra nu och snart kan jag lämna allt det här bakom mig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.