Idag börjar min kurs i kommunikation och samtalsmetodik. Jag är lite nervös inför den här kursen eftersom vi ska (enligt rykte) spela in vår förmåga att tala med andra människor. Det ser jag inte fram emot alls, eftersom jag känner mig väldigt obekväm framför vanlig kamera ens. Usch. Aja. Jag kommer be dem att inte visa det för mig för jag har fobi för allt sådant där.

Just nu försöker jag komma igång med kompletteringsgrejerna till uppsatsen.
Jag vill bli färdig så fort som möjligt så jag slipper tänka på det mer. Jag vill ha in betyget och sen POFF, färdig. Men i alla fall, tänkte bara säga hur det stod till ;D Jag återkommer med en eotd senare idag om bilderna vill visa sitt rätta jag. Det är så mulet ute att bilderna blir vita och dimmiga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.