I måndags sminkade jag mig och stormade hemifrån utan att riktigt kolla på de bilderna jag tog. De sög verkligen :P Men jag visar upp ett par i alla fall, för jag stör mig så fruktansvärt på att göra något snyggt och sedan är kameran antingen död eller så tar jag apkassa bilder.

Så här såg typ alla bilder ut. Åh jag måste verkligen lära mig att få ordning på det här :P Antingen är det så mycket brus att jag ser gräslig ut eller så gör blixten så att jag ser ut som om jag inte tvättat mig på tre år.

Jag har använt:

MUS high teck lighter Platina
Too Faced naked eyekit (Stiletto, lap dance & fashion)
Isadora glossy Eyeliner

Ansikte;

MUS cover all mix
MUS Matte foundation
Isadora velvet touch compact powder
H&M brynpenna
H&M bryngel

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.