Åh. Det har gått så bra idag. Alla verkade gilla varandra och mamma och jag hann springa ner på stan och fixa mitt nya abonnemang till mobilen. Så om ni undrar varför jag varit tyst idag – det har inte gått igång än så allt jag gör på telefonen idag kommer kosta mycket mer för att rätt inställning inte drar igång förrän i morgon :P

P och jag har gosat ner oss i soffan och jag är sovfärdig fast att klockan bara är barnet. Jag har bakat Brownies och gjort Cheesecake och P gjorde världens godaste Porterstek. Ingen klagade på maten (tur det :P) och alla verkade nöjda och belåtna när tallrikarna plockades bort från bordet.

Jag känner mig fortfarande väldigt matt efter min dunderförkylning (min hosta är hemsk)
så jag försöker ta det så varligt som möjligt och sitter inte mycket framför datorn alls utan befinner mig mest i soffa eller säng. Jag försöker fila på lite grejer jag ska ta upp här i bloggen! Jag vill ju inte att det ska vara så dött som det varit här på sista tiden :)

Hoppas ni har en fin kväll <3 Jag ska gå tillbaka till P och njuta av alla fina blommor som har bosatt sig hos oss. Tulpaner, Begonior, påskliljor (på behörigt avstånd från katterna såklart) och enorma orkidéer.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.