De första bilderna är tagna i direkt solljus och den sista i ett solupplyst rum. Jag gillar Nubars nagellack – jag har inte speciellt många men de jag har uppskattar jag väldigt mycket. Violet Sparkle var egentligen ett lack jag inte tänkt att köpa utan kom, som ett misstag, med en nailmailleverans istället för Petunia Sparkle. Jag bestämde mig dock för att behålla Violet och Petunia och jag ångrar mig inte alls ^^

Här har jag tre lager Violet och det täcker, trots genomskinlig bas, väldigt bra.
Dock har lacket börjat krypa uppåt trots att jag la på det för cirka en halvtimme sedan men jag tror det har att göra med mitt gamla överlack. Mitt Seche vite är så segt att det trådar sig men jag försöker ändå få ut det sista av det.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.