Åh, det här lacket är så sjukt fint! Det är ett lysande, somrigt underbart härligt krämlack från Isadoras sommarkollektion med nagellack. Det är svårt att beskriva färgen, knallrosa med en touch av, eh, ja, lemonad? :) Tre lager för att täcka helt, alldeles för lång torktid (men det beror förmodligen på överlacket).

 

Efter fyra timmar blev det fortfarande märken i lacket när jag rörde mig här hemma. Jag måste få testa med Seche vite någon gång med för såhär kan jag inte ha det. Ni ska se hur det ser ut nu, det har dragit upp sig i kanterna och jag har en stor intryckt fläck på en av naglarna. Urk. Men med annat överlack så kommer jag använda det här lacket många gånger! Kanske t.o.m köpa en backup, ifall att!

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.