Glad Påsk på er allesammans :) Jag vet att påskafton inte är förrän i morgon men gud vet vad jag gör då! Jag är uppskriven på att jobba så vi får se om det är någon som behöver mig. Jag och P har varit ute och gått, handlat ett nytt Seche vite till mig (tar den historien via en recension senare) och ätit glass. Körsbärsblommorna har blommat på vissa ställen i stan och vädret är hur bra som helst.

 

Det tråkiga är att jag är sjukt trött. Jag gick upp vid fem i morse – Albus höll mig och P vaken från fyra och framåt och jag kunde inte somna så tjugo över fem satt jag på The Shawshank Redemption (en av världens bästa filmer) och lät krossa ett par tårar fram till det att P gick upp. Så nu är jag skittrött :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.