Jag vet att de är lite ojämna och att formen inte är speciellt snygg. Men på håll var den här manikyren väldigt fin, i alla fall :) Sedan att jag hade ett helskotta med att få den att torka, det är en annan historia. Jag har här använt China glaze Starboard från Anchors Away kollektionen. Starboard är förövrigt helt okej att lacka med och jag har använt det tidigare, över hela nageln.

 

Jag har använt ett nailartlack för att lägga silverglittret och ja, inte speciellt svårt eller något sådant. Ser att det är ojämnt och sådär men ehm, den som övar den lär :P Jag har målat på fri hand så det är lite skevt och sådär men jag är nöjd för att vara första försöket.

 

Saintbella har förövrigt gjort en grymt mycket snyggare version här!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.